ALATURKA EETHUIS

ALATURKA EETHUIS 100% halal - Turkse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 698 beoordelingen
15 nov 2019 om 23:26 Duurde fkkng langgg
14 nov 2019 om 19:57 Pizza was koud echt koud en de looksaus was er niet bij ook is er een Turkse pizza met kip niet meegeleverd en als je dan naar de telefoon nummer belt blijkt deze niet te werken
14 nov 2019 om 10:03 Lekker mals vlees, verse groentjes, snel geleverd en nog warm ook. Zeker voor herhaling vatbaar. Keep up the good work!
12 nov 2019 om 14:18 Eerste en laatste keer
8 nov 2019 om 23:18 Lekker eten, voor een schappelijke prijs. Diegene die reageren met slechte reviews: Koopt int vervolg ne zak diepvriesfrieten van de nachtwinkel A la Turka is Top
8 nov 2019 om 1:20 Taaie hondenbrokken op een broodje. En een natte spons als hamburger. Precies waar ik niet op gewacht had
6 nov 2019 om 9:08 Bezorgtijd was heel goed, alleen het eten was dit keer echt heel slecht! Pizza kip doner besteld kreeg een oude pizza die opgewarmd was...
4 nov 2019 om 13:21 Ik heb bij jullie deftig eten bestelt. Het eindelijk kreeg ik een verkeerde bestelling en het zag vies eruit ik kon dat het niet eten echt waar!!! Die persoon die ik aan de telefoon had was onrespect vol!! Geen schaamte!!!!
2 nov 2019 om 21:05 Goed warm en lekker zoals altijd
31 okt 2019 om 8:22 Rotste snack van heel belgiƫ ik ben gedegouteerd van hoe vuil jullie eten is. Kzou het zelf niet aan mijn hond geven
31 okt 2019 om 1:16 Zeer slecht eten was koud verkeerde bestelling gehad en na telefonische gesproken te hebben is er gewoon in me oor opgehangen !!! Niet normaal nooit meer bestellen !!!
26 okt 2019 om 20:03 Snel bezorgd, warm en lekker. Alleen naar mijn mening een beetje te veel olie. Maar dat kan ook persoonlijk zijn. Verder snelle en goede service ben zoals altijd tevreden